Diensten

Waar kunt u mij voor inschakelen? Voor veel verschillende zaken waarbij creatief denkwerk nodig is. Hieronder een beschrijving van de meest gevraagde diensten. Heeft u een vraag die niet direct onder een van de beschreven diensten past? Geen punt, ik houd van een uitdaging en denk graag mee aan een creatieve oplossing.

Lees onderaan deze pagina welke stappen we vervolgens nemen.

LOGO & IDENTITEIT

Met behulp van kleur, vorm en typografie ontwerp ik graag voor u de visuele identiteit die laat zien waarom u anders bent en u herkenbaar maakt voor uw publiek.

Het is belangrijk om een goede huisstijl te ontwikkelen, dit is de basis van de identiteit en straalt het imago van de onderneming uit. Het is vaak de eerste kennismaking die een klant heeft met het bedrijf.
Door eerst in beeld te brengen wie u bent en wat uw onderneming uniek maakt zal ik een duurzame huisstijl kunnen ontwikkelen die bij u past en de juiste uitstraling heeft.

Consequent toepassen

Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, zal de huisstijl toegepast worden in andere uitingen, zoals visitekaartje en briefpapier. Het is belangrijk om het ontwerp consequent door te voeren in al uw marketingmateriaal, dit komt niet alleen professioneel over maar zorgt er ook voor dat u herkenbaar bent.

DRUKWERK & PRINT

Van visitekaartjes tot briefpapier, brochures, posters en boeken, ik ontwerp ze en zorg ervoor dat ze mooi worden gedrukt op het juiste materiaal.

Goed drukwerk vraagt niet alleen om creatieve vaardigheden, maar ook om technische. Gelukkig heb ik kennis van beide en werk ik regelmatig samen met een aantal drukkerijen waar ik nauw contact mee heb. Hierdoor kan ik het drukproces begeleiden. Op deze manier zorg ik dat u voordelig, op tijd en met de juiste kwaliteit uw product ontvangt.

Het is ook mogelijk dat ik het bestand van het ontwerp druk klaar naar u toe stuur zodat u het bestand zelf uiteindelijk bij een drukker aan kunt leveren.

WEBSITE

Ik ontwerp websites op maat, die responsive gebouwd worden door een programmeur waar ik mee samen werk. Zo is uw website altijd en overal te vinden.

Binnenkort meer informatie.

.

.

ILLUSTRATIE

Een illustratie voor een unieke kaart, bij een verhaal of illustraties in een infographic. Illustraties kunnen op veel manieren ingezet worden.

Binnenkort meer informatie.

.

.

Wanneer u contact heeft opgenomen met een vraag is de eerste stap om rustig te kijken of we bij elkaar passen, want: it takes two to tango!

Het kan zo zijn dat u met een concrete vraag bij mij komt, zoals dat u een nieuwe website of huisstijl wilt. Uw vraag kan ook minder concreet zijn, u wilt bijvoorbeeld uw communicatie verbeteren of hulp bij de opzet van een campagne. Met welke vraag u ook komt, ik zal de vraag altijd kritisch bekijken en uitzoeken of uw wens bij u en/of uw bedrijf/merk past en of het gekozen middel ook het juiste is om uw doelen te bereiken.

Op het moment dat de doelstelling het merk en het middel duidelijk zijn kan het ontwerpen beginnen.

Ik kan wel veel, maar niet alles. Daarom schakel ik graag de hulp in van een andere freelance professional. Denk hierbij aan een programmeur voor het bouwen van de website en een tekstschrijver die de juiste tekst voor bijvoorbeeld uw folder kan maken. Om u een totaalplaatje te kunnen bieden werken we graag samen. Zelf bekend met bijvoorbeeld een goede programmeur? Dat is zeker ook geen probleem.